O nama

Proizvodnja i distribucija PVC stolarije

North PVC Doo je firma sa sedištem u Veterniku (predgrađe Novog Sada) koja se na početku bavila uvozom I distribucijom PVC stolarije. Posle izuzuzetnog početnog uspeha, a da bi se što vise približili potencijalnim kupcima, donosi se odluka o formiranju proizvodnog pogona.

Sredinom 2012. Godine uvoze se najmodernije mašine za proizvodnju, tako da sada imamo moderan pogon, koji može da zadovolji najstrože standarde uz kapacitet od 20-30 prozora dnevno, ili 30-40 vrata.

PVC stolariju proizvodimo od visokokvalitetnih PVC profila, sa 5 ili 6 komora, u beloj boji, ili boji drveta(zlatni hrast). Po želji kupca postoji mogućnost i proizvodnje u drugim bojama, ali samo za veće porudžbine (radi ekonomske isplativosti). Metalna ojačanja se nalaze u profile čitavom dužinom, radi se konkretno o čeličnom “U” profile debljine 1,2-1,5mm. Na zahtev kupca debljina čeličnog ojačanja može biti i veća.

U svakom trenutku raspolažemo sa minimum 5000m PVC profila i dovoljnom količinom repromaterijala tako da možemo da izađemo u susret i najzahtevnijim mušterijama.

Firma se prostire na oko  2000m² u kojima se nalaze kancelarijski prostori, proizvodna hala, magacinski i izložbeni prostor.